Mercantil

El nostre departament de Dret Mercantil té l'objectiu de donar solució a qualsevol problemàtica relacionada amb les empreses. Des del seu naixement (creació), el seu trànsit i activitat empresarial en el mercat, contractació mercantil nacional i transnacional, fins a la seva ordenada liquidació.

Els nostres objectius són:
Acompanyar les empreses en totes les negociacions, contractes i operacions que duguin a terme amb tercers, proveïdors, clients, competidors o amb els seus propis socis.

Prevenir i solucionar els problemes que poden sorgir en les activitats de l'empresa, protegint els seus drets i fent valer les seves obligacions.

Els nostres advocats especialitzats en Dret immobiliari i construcció compten amb experiència en assessorament a clients tant nacionals com internacionals. Les matèries vinculades amb l'immobiliari que s'analitzen conjuntament són les de dret tributari, contractual, bancari, laboral, contenciós, mediambiental i urbanístic.

Els nostres serveis abasten l'assessorament i negociació en la promoció, inversió i finançament de projectes immobiliaris, contractes de promoció, tècnics i de construcció, arrendaments, compravendes i operacions de finançament.
Despatx d´advocats Barcelona
El nostre assessorament és
directe, ràpid i personalitzat


L'excel·lència
Confiança
Persistència
Independència
Seguretat
Carrer de Muntaner, 379, entlo 1ª, 08021 Barcelona - 935319100
Copyright © 2019 Absis Legal.  Tots els drets reservats
Avís Legal - Política de Privacitat - Política de Cookies
Absis Legal Abogados Barcelona